Maria Ernestam Bøker av Maria Ernestam:

Maria Ernestam

Maria Ernestam er utdannet journalist, og har jobbet som korrespondent I Tyskland for Veckans affârer og Dagens Medicin. Hun bor nå med mann og barn utenfor Stockholm.

Maria Ernestams bøker kalles psykologiske spenningsromaner eller bredt anlagt relasjonsromaner, med innslag av magisk realisme.

Bøkene kretser rundt tema som hva er illusjon kontra virkelighet, og kontraster som godt og vondt, hvit eller svart, liv eller død.

Bibliografi:

2010 – På andra sidan solen, roman

2009 – Min mormors historia, antologi

2008 – Alltid hos dig, roman ( på norsk; Alltid hos deg 2011)

2007 – Kleopatras kam, roman ( på norsk: Kan dere myrde min mann ? 2010)

2006 – Busters öron, roman

2005 – Caipirinha med Döden, roman